Розсольник з перловкою
Улюблений усіма суп дитинства! Дуже простий у приготуванні, дуже корисний і смачний!

Інгредієнти
на порції
вода | 1 л |
перловка | 1/3 склянки |
огірки солоні | 4 шт. |
картопля | 3-4 шт. |
морква | 2 шт. |
цибуля | 1 шт. |
томатна паста «Домашня» від ТМ «Весела Родина» | 1 ст. л. |
сіль і зелень | за смаком |

1.
Для початку ретельно промиваємо перловку в декількох водах, а потім заливаємо водою і залишаємо на ніч, так вона швидше звариться.

2.
Кип'ятимо підсолену воду, викладаємо в неї перловку і варимо хвилин 15-20. Миємо, чистимо, ріжемо на бруски картоплю і додаємо в суп. Варимо до готовності картоплі.

3.
Розігріваємо рослинну олію від ТМ «Весела Родина» на сковорідці. Чистимо цибулю, нарізаємо на кубики і обсмажуємо на олії до золотистого кольору.

4.
Очищаємо і натираємо морквину на крупній тертці.

5.
Додаємо морквину до обсмаженої цибулі, солимо і обсмажуємо разом хвилин 5, іноді помішувати. До овочевої зажарки, в самому кінці, додаємо томатну пасту «Домашню» від ТМ «Весела Родина», добре перемішуємо і перекладаємо заправку в суп.

6.
Потім натираємо на тертці солоні огірочки, додаємо їх в каструлю з супом і варіть ще 10 хвилин. Можна додати чорного меленого перцю. Миємо, обсушуємо і рубаємо зелень. Під час подачі супу посипаємо його зеленню.