Салат «Увертюра»
Цей салат чудово підійде до святкового столу, але ніхто не відміняє тиху сімейну вечерю з таким смачним салатом. Чорнослив, куряче м’ясо і волоські горіхи-це ідеальне поєднання, обов’язково спробуйте!

Інгредієнти
на порції
гриби | 500 г |
філе куряче | 500 г |
сир | 200 г |
чорнослив | 200 г |
цибуля | 1 шт. |
горіхи волоські | 1 стакан |
олія соняшникова рафінована від ТМ «Весела Родина» | |
майонез «Провансаль» 67% від ТМ «Весела Родина» | 150-200 г |

1.
Спершу відварюємо куряче філе в підсоленій воді хвилин 20, потім охолоджуємо, нарізаємо на невеликі кубики і гарненько змішуємо з майонезом «Провансаль» 67% від ТМ «Весела Родина».

2.
Нарізаємо гриби на пластинки.

3.
Нарізаємо цибулю на кубики.

4.
Розігріваємо сковорідку з соняшниковою олією від ТМ «Весела Родина» і обсмажуємо на ній цибулю з грибами до повної готовності, хвилин 8-10, іноді помішуючи.

5.
Потім повністю охолоджуємо.

6.
Заливаємо чорнослив окропом і залишаємо його хвилин на 5, потім обмиваємо і нарізаємо соломкою або кубиками.

7.
Подрібнюємо волоські горіхи.

8.
Натираємо сир на крупній тертці. Тепер викладаємо салат шарами: гриби з цибулею, куряче м'ясо, чорнослив, трохи майонезу «Провансаль» 67%, тертий сир, майонез «Провансаль» 67% від ТМ «Весела Родина», горіхи
Прикрашаємо за бажанням і ставимо в холодильник на пару годин настоятися, і подаємо до столу.